(ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ)

Τα σύμβολα που χρησιμοποιώ αγγίζουν το προσωπικό, αλλά και το συλλογικό στοιχείο. Ο φόβος του Θεού, ο φόβος του κενού, ο φόβος του θανάτου είναι έννοιες με τις οποίες έρχομαι  αντιμέτωπος στα έργα μου. Προσπάθησα στην ζωγραφική μου να είμαι πιο προσωπικός και ειλικρινής, αδιαφορώντας για στοιχεία ωραιοποίησης και κρατώντας μόνο ότι λειτουργεί πιο άμεσα στο θεατή. Τα σημεία εισόδου και εξόδου των έργων, καθώς και τα στοιχεία κόμικ που αφορούν στην εφηβική  μου ηλικία, θέλω να λειτουργούν βοηθητικά προς τον θεατή. Στόχος μου είναι να κρατήσει ο θεατής το συναίσθημα που τον «χτυπά» τη πρώτη φορά που κοιτάζει ένα έργο μου.

Χωρίς τίτλο

Third Prize Award (ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ)

Η ομαδική έκθεση Walking dead art έγινε το 2018 στο Ωδείο Αθηνών. Την οργάνωση είχε αναλάβει η M ART μαζί με το κανάλι FOX όπου προβάλλεται η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη αφού απέσπασε 3 βραβεία στα Ermis Awards 2019. Στη έκθεση έλαβαν μέρος, μετά από επιλογή, πολλοί καλλιτέχνες με το δικό μου έργο να λαμβάνει  το τρίτο βραβείο.

Walking dead art

(ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ)

Πηγή έμπνευσης πάντα είναι οι εικόνες που με ¨ βασανίζουν ¨ . Έχοντας  στο μυαλό μου μια φράση του Μόραλη, που έλεγε ότι ¨ ένας καλλιτέχνης  πρέπει να ασχολείται με τα προβλήματα της εποχής του αλλιώς δεν έχει λόγο ύπαρξης ¨ έτσι και εγώ ακουμπάω τη δουλειά μου στα σύγχρονα γεγονότα , σε μία προσπάθεια να φτιάξω εικόνες που να μείνουν ¨ αξέχαστες ¨ στο θεατή με σκοπό να θίξω, να αφυπνίσω, να κρίνω και να σχολιάσω καταστάσεις που τις ζούμε έντονα καθημερινά αλλά, παράλληλα περνούν και απαρατήρητες. Γι’ αυτό χρησιμοποιώ στοιχεία στην δουλειά μου που λειτουργούν και πιο συμβολικά όπως οι αντιασφυξιογόνες μάσκες ή οι κουκούλες.

Άπνους

(ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ)

Κραυγή … μάλλον μία βουβή κραυγή. Ένα μοναδικό συναίσθημα απουσίας που δεν παρασύρεται από του χρόνου την λήθη. Ζει μέσα μου σε ένα ξεχωριστό τόπο και χρόνο παραμονεύοντας θυμίζοντας μου το κενό την μοναξιά. Όσο κι αν φωνάζω η κραυγή μου δεν ηχεί. Μία βουβή κραυγή … και τότε αισθάνομαι πως η απουσία δε γίνεται ανάμνηση.

Βουβές κραυγές

(ΣΠΟΥΔΕΣ)

Δείγματα δουλειάς από σπουδές που έκανα στο τελευταίο έτος στη σχολή καλών τεχνών Αθήνας. Είχα αρχίσει να ξεχωρίζω μέσα μου τι είδους καλλιτέχνης ήθελα να γίνω. Το επίκεντρο στη δουλεία μου θα ήταν ο άνθρωπος και οι καθημερινές καταστάσεις που τον περιβάλλουν και τον διαμορφώνουν

Σπουδές σε γυμνό σώμα